Visie

onze visie

Met Genie én Talent op Koers!


"Talent zonder genie is niet veel."

"Genie zonder talent is niets."

(Paul Valéry, 1871-1945. Franse filosoof, dichter, essayist en auteur van aforismen)

Waarom talentmanagement?

"Zonder talent geen intelligentie en vaardigheden."

"En zonder deze begaafdheid kent het talent geen energie en passie."

 

Voor een optimaal effect maak je talentmanagement onderdeel van je strategie. Daarom maakt Respect 4Talent het potentieel en perspectief van tijdelijke - en duurzaam inzetbare kandidaten meetbaar. Door het beschikbaar stellen van assessments en testen, zodat je een onderbouwd en gefundeerd advies krijgt. Welk talent heeft de kandidaat en wat is de trigger om het de kandidaat te laten gebruiken voor jouw bedrijf. Je kunt hiermee het ontwikkel potentieel en/of de loopbaanperspectieven van de startende - en ervaren professional strategisch voor je personeelsplanning toepassen.

Het vermogen om talent te werven is één van de drie belangrijkste pijlers waarop de groei van een bedrijf rust. Zeker nu een krapte op de arbeidsmarkt ontstaat is het tijd het roer om te gooien. Focus op de mogelijkheden én niet op de beperkingen van een (nieuwe) medewerker. Met Respect 4Talent maak je tijd vrij voor jouw HR-afdeling en krijg je specialistische ondersteuning. Daarnaast creëren wij verbinding door actief samen te werken aan de employability van de voor jou geworven talenten, door onder andere het (kosteloos) aanbieden van scholing.


Onze plus?

Wij geloven dat waar mensen energie van krijgen en succesvol in zijn, zij daar hun passie in hebben. Het benoemen van hun talent en het stimuleren van hun passie vertalen wij naar de werksituaties en opdrachten.