Interim


Respect 4Talent bestaat uit een team van zelfstandige, interim recruiters en professionals.

Samen staan wij voor verbinding, vertrouwen en vernieuwing.


 

Interim HR Business / Accountability Partner:

Diana Monsauret-Jurrius is vanaf 1998 business partner / bemiddelaar arbeid en organisatie, organisatieadviseur van Respect 4Talent en MfN-Registermediator. Toonaangevende nationale – en internationale bedrijven heeft zij geadviseerd en voorzien van (flex)personeel. Energie, kennis en integriteit is wat ze geeft. Als interim manager en coach is zij projectmatig voor uw organisatie inzetbaar voor conflictmanagement en accountability management.

Een referentie vertaald: “Een positief kritische gesprekspartner op tactisch – en strategisch niveau. In de praktijk vertaalt haar bevlogenheid voor organisatie ontwikkeling zich naar een praktisch advies, borging en ondersteuning bij de inzet van mensen, middelen en processen. Zij doet dat met aandacht, door te verbinden en continu bij te dragen aan verbetering door alle hiërarchische lagen heen.”

Zij geeft advies over o.a. onderstaande vakgebieden:

 


Specialisten uit het netwerk van Respect 4Talent worden onderling ingezet voor co-ship, advisering, nieuwe inzichten en oplossingen om de professionaliteit en de continuiteit bij onze opdrachtgevers te vergroten.Wil jij ook werken als zelfstandig recruitment consultant?

De bij Respect 4Talent aangesloten recruitment consultants zijn zelfstandige professionals die met enthousiasme, kennis van de arbeidsmarkt en ieder met eigen specifieke branche ervaring hun vertrouwen in de mensen leggen.

Hun focus is gericht op het ontdekken van de juiste kwaliteiten en talenten bij de professional en blijven ook na de succesvolle match vinger aan de pols houden.


Samen stimuleren wij (interim) professionals om net als bij onszelf het maximale uit zichzelf te halen en optimaal betrokken te willen zijn bij de opdrachtgever.  

Hierdoor blijft eenieder in beweging voor optimale groei en partnership.