HR Flex Advies

Conceptueel strategisch en tactisch samen sparren in een veilige setting.

Personeels- en organisatieadvies hebben wij ongewoon toegankelijk en betaalbaar gemaakt door ons abonnement. Optimale verbinding op het moment dat het er écht toe doet.

Met ons abonnement HR Flex Advies beweegt u zich richting een nieuwe realiteit. Organisaties gaan werk wendbaarder organiseren. Dat betekent dat niet alle specialismen ieder moment in huis zijn, maar er gebruik wordt gemaakt van een flexibele schil. Vaste medewerkers, uitzendkrachten, zzp’ers en consultants werken samen.

 

“Door flexibilisering kunt u uw personeelsbestand mee laten bewegen met wat de markt vraagt. Zo anticipeert u dus sneller op wat nodig is om uw bedrijf op koers te houden. Door in co-creatie met onze opdrachtgever maatwerk te creëren en praktisch te blijven, komen wij samen tot een waarde toevoegende performance.”


In onze drieluik van waarde toevoegende performance staan mobiliteit, verbetering en verantwoordelijkheid centraal.

Een transparante vertaling van de opdracht met de bedrijfsdoelen als uitgangspunt is nodig om praktisch te kunnen blijven. En door de focus te leggen op die zaken die verbetering vragen. Hierdoor worden omgevingsfactoren minder complex en voorspelbaarder.

Organisaties met een traditionele hiërarchie en bijbehorende cultuur hebben vaak moeite met hun lenigheid. De flexibiliteit om veranderingen succesvol te maken. We helpen onze klanten gestructureerd richting te kiezen en wendbare vormen te creëren in een werkwereld van o.a. agile werken, thuiswerken en (culturele) diversiteit.