Interim professionals

Generatie- en talentmanagement als onderdeel van diversiteitsbeleid.

Specialisten aangesloten bij de maatschap Respect 4Talent worden ingezet voor co-ship, advisering, nieuwe inzichten en het toekomstgericht oplossen van HR gerelateerde vraagstukken.

Samen stimuleren wij elkaar als (interim) professionals om het maximale uit onszelf te halen en optimaal betrokken te zijn bij de opdrachtgevers.

We kiezen voor diversiteit. Hierdoor blijft eenieder in beweging voor optimale groei en partnership. We doen dit door het potentieel van onze specialisten optimaal te benutten door ons beleid te richten op het erkennen en waarderen van de verschillen. 

Strategische personeelsplanning en conflictpreventie is een belangrijk uitgangspunt voor het medewerkersbestand om een sterk en toekomstbestendige organisatie te bouwen. Het afstemmen van de organisatiedoelen en diversiteitsbeleid lopen daarin synchroon.

 


Onze professionals zijn mensen met ieder bijzondere specialismen en allen met passie voor mens en organisatie. Klanten ervaren ons als oprecht betrokken en kritische partners.

Onze kernwaarden:

Verbinding 

“Je richten op de talenten van je medewerker appelleert aan de basisbehoefte verbinding. Mensen voelen zich dan gezien, gehoord en gewaardeerd; juist wanneer ze kunnen geven en ontvangen zonder oordeel. Hierdoor ontstaat er ook diversiteit. Kiezen voor diversiteit, inspireert, motiveert en maakt je organisatie sterker. Diversiteit biedt volop kansen als je er in investeert, zowel voor de professional als voor de organisatie.”

Vertrouwen

“Employer branding, diversiteit en saamhorigheid is een lange termijn strategie. Uiteindelijk blijft de basis vertrouwen: “Vertrouwen in jezelf. Voldoen aan elkaars verwachting. Rekening houden met elkaar ten aanzien van belang en behoefte. De capaciteiten om afspraken na te komen. De intentie hebben afspraken na te willen komen.” Deze vijf bouwstenen van vertrouwen staan centraal en is wat je ervaart bij Respect 4Talent.”

Vernieuwing

“We zorgen ervoor om een strategische en tactische sparringpartner te zijn voor directie, MT en HR. Mede door continu de laatste HR ontwikkelingen en het wettelijk kader van het arbeidsrecht te delen met onze klanten. Onderscheidend is de toevoeging van interim conflictmanagement. Dit ondersteunt leiderschap en versterkt de samenwerkingen binnen de organisatie. De uitvoering van teambemiddeling, teamcoaching en teamontwikkeling door een zelfstandige MfN-registermediator met de specialisatie arbeidsmediation en teammediation en/of een gecertificeerde team conflictcoach staat borg voor een hoge en onderscheidende kwaliteit.”Structureel meedenken en ‘best practise’ delen. Samen analyseren wij wat uw organisatie, management en medewerkers nodig hebben. In de praktijk vertaalt zich dat naar een heldere rapportage met praktisch advies, borging en ondersteuning bij de inzet van mensen, middelen en processen. Het creëert ruimte en u bent verzekerd van kostenbesparingen.