Welzijnsorganisatie

Loqueris is het welzijnslabel van Respect 4Talent en kenmerkt zich door haar maatschappelijke bedrijfsactiviteiten. Haar maatschappelijke doelstelling is het verbeteren van de sociale leefbaarheid en het bijdragen aan een sterkere samenleving. Het stimuleren van de sociale kracht met als uitgangspunt preventie en ontwikkeling.

Welzijnsorganisatie Loqueris biedt zorg en ondersteuning aan particulieren, werknemers en zelfstandig ondernemers bij familie -, arbeids-, maatschappelijke – en ondernemersvraagstukken. We dragen bij in de zorg en ondersteuning door advies, bemiddeling en coaching gericht op het bevorderen van de zelfraadzaamheid van de zorgvrager. Ons doel hierbij is om de leefbaarheid in de lokale kern te vergroten, de onderlinge verbinding en samenwerkingen te stimuleren.

Ons motto: “Blijf praten!”.

Onze doelstelling

De focus van Loqueris in het Sociaal Domein is gericht op maatschappelijke ondersteuning en zorg. Jouw welzijn is onze prioriteit.

Zorgdiensten

Bemiddeling (pre-mediation), Conflictcoaching, Job- en loopbaancoaching, Ondernemerscoaching

Voor wie

Jeugdigen en Volwassenen.

Geloof in je eigen kracht!

Loqueris: Initiatiefnemer van Sociale Innovatie.

Bemiddeling

Persoonlijke conflicten in de privésfeer of in je omgeving kunnen o.a. leiden tot ziekte of leiden tot ruziegedrag op het werk. Pre-mediation ondersteunt je kwesties op te lossen met hulp van een professionele en neutrale registermediator die gespecialiseerd is in arbeids- en familiezaken.

Conflictcoaching

Wil je liever zelf je conflicten oplossen of liever nog, voorkomen? Een erkende conflictcoach activeert je constructief na te denken met als doel nieuwe inzichten te verwerven over jezelf als onderdeel van het conflict. Hierdoor leer je beter met conflicten om te gaan en ze op te lossen. Het helpt je ook om beter en/of effectiever te presteren op je werk.

Job- en loopbaancoaching

Wil je verder ontwikkelen, overstappen naar een andere functie of naar een andere branche, ben je werkzoekende of wellicht denk je eraan om zelfstandig ondernemer te worden? De job- en loopbaancoach helpt je het juiste plan te trekken en je kracht te versterken.

Ondernemerscoaching

Het toekomstbestendig maken van je bedrijf; coaching ter preventie van sociale problematiek; delen van kennis en inzichten ten behoeve van het ondernemerschap; doorverwijzingen in het beschikbare netwerk. Een bedrijfskundige coach die je taal spreek

Wil je weten wat Loqueris persoonlijk voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht